9 April 2024

Συμβουλές για το Αυτοκίνητό σας

      Η επιχείρησή μας , AUTOTEC-ΔΟΥΜΑΣ © , ξεκίνησε την δραστηριότητα της ,ακολουθώντας μια μακρά παράδοση,πρίν από δύο δεκαετίες στην Πάτρα με αντικείμενο την διανομή και εμπορία καινούριων ανταλλακτικών για επιβατικά οχήματα.αλλά είχε αρκετά παλαιότερη δραστηριοποίηση στον ευρύτερο επισκευαστικό μηχανοκίνητο χώρο , με διαφορετική μορφή & στελέχωση, απο τις αρχές της δεκαετίας του ’60.

 • AUTOTEC = (AUTOmotive TEChnology) = Τεχνολογία Αυτοκίνησης

 

 •        Η AUTOTEC-ΔΟΥΜΑΣ © είναι με επιτυχία μέχρι σήμερα ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές εξαρτημάτων αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή και ένας μεγάλος αριθμός οδηγών, επαγγελματιών μηχανικών, κάθετων μονάδων επισκευής, πρατηρίων καυσίμων και εμπόρων αυτοκινήτων βασίζονται στα επώνυμα προιόντα και τις υπηρεσίες που τους παρέχουμε.

 

 • ΣΥΝΕΠΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ = ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

 

 •        Βασικός μας στόχος είναι να διαθέτουμε ποιοτικά προιόντα σε ανταγωνιστικές τιμές ώστε να επιτυγχάνεται η ικανοποίηση των πελατών μας τόσο στον τομέα της λιανικής όσο και στον τομέα της χονδρικής πώλησης.
 •        Κύριο αντικείμενο δραστηριότητας είναι η διανομή γνήσιων ανταλλακτικών για HYUNDAI,KIA,CHEVROLET της Κορεατικής Αγοράς, καθώς και η διανομή γνήσιων ανταλλακτικών για μοντέλα PEUGEOT,CITROEN και RENAULT της Γαλλικής αγοράς.
 •        Επίσης σημαντικό κομμάτι αποτελεί και η διανομή και εμπορία αναλωσίμων για όλα τα υπόλοιπα μοντέλα που κυκλοφορούν στους Ελληνικούς δρόμους.
 •        Επιπλεόν έχουμε μια διαδρομή 20 & πλέον ετών στην διάθεση λιπαντικών και χημικών προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας :.
 • ENEOS , MOTUL , CASTROL , ARAL , MOBIL , COMMA , ELF , VALVOLINE , BENDIX , SKF , OLEOBLITZ , PETRONAS , SELENIA , WYNNS , AREXONS , VALEO  , TRW , PERMATEX , TOTAL , MICHANG , VALEO , MARELLI , BOSCH κ.λ.π. είναι επι σειρά ετών , βασικοί προμηθευτές και συνεργάτες.

—————————————————————–

Πάνω Απο 20 Χρόνια Η Πρώτη Σας Επιλογή !!

Σας ευχαριστούμε για την συνεχή προτίμησή σας!

—————————————————————–

 •   Στα e-shops  www.autotec.gr ® και  www.autotecparts.gr  έχουμε σαν στόχο να προσθέσουμε μεγάλο αριθμό ανταλλακτικών για σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 •   Ξεκινάμε απο τα βασικά προϊόντα γνωριμίας και σταδιακά η γκάμα θα εμπλουτίζεται όλο και περισσότερο.
 •   Επομένως στο ηλεκτρονικό κατάστημα προστίθενται συνεχώς νεά προϊόντα και επεκτείνεται η γκάμα σε έκταση και βάθος.

———————————————————————

       Προτείνουμε να επιστρέφετε τακτικά στις σελίδες μας ,ώστε να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη και έγκυρη ενημέρωση.

Είναι φυσιολογικό σε πολλά είδη οι τιμές να αλλάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα καθώς και να μεταβάλλεται η διαθεσιμότητα ανάλογα της ζήτησης ή την δυνατότητα ανεφοδιασμού απο χώρες του εξωτερικού.

Ζητάμε προκαταβολικά την κατανόησή σας για τυχόν λάθη και παραλείψεις,Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να υπάρχει πάντα πληρότητα στις αποθήκες μας και να διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε λογικές , ανταγωνιστικές τιμές.

———————————————————–

 •   Η AUTOTEC-ΔΟΥΜΑΣ © διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

 •    Τα προϊόντα των  ηλεκτρονικών καταστημάτων www.autotec.gr ® και www.autotecparts.gr είναι γνήσια ή εφάμιλλα των γνησίων βάσει της κοινοτικής οδηγίας 461/2010 Block Exemption  που ορίζει πως ανταλλακτικά και εξαρτήματα κατάλληλα για την επισκευή και συντήρηση οχημάτων είναι όλα όσα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

——————————————————————————————————————————————————

 • Διαθέτουμε ανταλλακτικά τα οποία χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:

 

 • Γνήσια Ανταλλακτικά : Είναι ίδιας ποιότητας με τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατα την συναρμολόγηση του αυτοκινήτου,ενώ παράλληλα παράγονται με τις προδιαγραφές που θέτει ο κατασκευαστής του οχήματος.

Υπάρχουν 3 υποκατηγορίες γνήσιων ανταλλακτικών :

1. Τα ανταλλακτικά που παράγει ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου.

2. Τα ανταλλακτικά που παράγονται απο τρίτη επιχείρηση και προμηθεύει  τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου, ο οποίος με τη σειρά του προμηθεύει το δίκτυο του.

3. Τα ανταλλακτικά που δεν προμηθεύεται ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου , τα οποία όμως κατασκευάζονται ,με τις προδιαγραφές που θέτει ο τελευταίος.Σε αυτή την περίπτωση ο κατασκευαστής των ανταλλακτικών ,προμηθεύει απ’ευθείας , είτε ανεξάρτητους διανομείς ανταλλακτικών , είτε επισκευαστές οχημάτων.

 

 • Ανταλλακτικά εφάμιλλης ποιότητας , τα οποία κατασκευάζονται απο τρίτη ανεξάρτητη επιχείρηση , που μπορεί ,ανα πάσα στιγμη να πιστοποιήσει ότι τα ανταλλακτικά αυτά , έχουν την ίδια ποιότητα με τα συστατικά μέρη ,που χρησιμοποιήθηκαν για την συναρμολόγηση του αυτοκινήτου.

————————————————————————————————————————————————————–

Καλώς ήλθατε , στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ελπίζουμε να βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε,γιατί η ενημέρωση αποτελεί κρίσιμο ζήτημα στις επιλογές σας!

 

Τηλ. & Fax : 2610.321.674

e-mail : info@autotec.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.